Loading…
News

Cambra Castelló informa les pimes sobre els canvis en la tarifa PVPC

17/07/2024

Compartir

La Cambra de Comerç de Castelló ha dut a terme un seminari web dirigit a micropimes multisectorials per a informar sobre les recents modificacions en el mercat regulat de l'electricitat, específicament en la tarifa Preu Voluntari per al Xicotet Consumidor (PVPC).

El seminari en línia ha tingut com a objectius principals explicar les novetats de la tarifa PVPC, vigents des de l'1 de gener d'enguany, i capacitar als assistents per a entendre l'impacte d'estos canvis en les seues factures elèctriques. A més, s'han oferit consells pràctics per a optimitzar el consum energètic, amb la intenció de reduir costos i fomentar la sostenibilitat ambiental.

Este esdeveniment, finançat per l'IVACE+i, s'emmarca dins del Programa Sostenibilitat, que oferix a pimes i autònoms, a través de la Cambra de Comerç de Castelló, diverses accions per a millorar els seus processos relacionats amb la sostenibilitat i l'eficiència energètica.

Detalls del programa

El ponent principal ha sigut Miguel Ángel Rodríguez, tècnic especialista en gestió energètica amb una sòlida formació i àmplia experiència en el sector. Rodríguez compta amb un Grau en Administració d'Empreses per la Universitat Jaume I de Castelló i un Màster en Project Management per la Universitat Internacional de València. També forma part de l'equip d'assessors energètics de iGEX, on durant els últims quatre anys, ha estat treballat en l'optimització de potències, elaboració d'informes de contractació de gas i electricitat, i projectes d'autoconsum fotovoltaic.

Sobre iGEX

L'empresa iGEX destaca en el camp de l'optimització i gestió energètica, integrant tecnologia 4.0 en les seues solucions i assessorant empreses en la millora de la seua eficiència energètica. A més, compta amb un Observatori de Preus i una Plataforma de Gestió recolzada per BigData Analytics i Automatització de processos, la qual cosa la diferència com a consultora en el mercat.


Últimes notícies

11/09/2024

La Cambra de Comerç obri les inscripcions per al PCE 2024 a Vila-real

Esta formació, dirigida a pimes i microempreses, es durà a terme del 24 de setembre al 7 de novembre


30/08/2024

Últims dies per a la presentació de candidatures als Premis Cambra 2023

El termini de presentació de candidatures finalitza el pròxim 8 de setembre


28/08/2024

La Cambra de Comerç i el CEEI impulsen la innovació i el desenrotllament econòmic a Castelló

Els màxims representants de les institucions s'han reunit hui amb l'objectiu de generar un entorn empresarial més dinàmic i competitiu