Loading…
News

Cambra Castelló impulsa la innovació empresarial amb un seminari web sobre propòsit corporatiu

13/09/2024

Compartir

La Cambra de Comerç de Castelló ha celebrat el seminari web ‘Com Impulsar el Creixement i la Competitivitat des del Propòsit Corporatiu’. Este esdeveniment, dissenyat per a empresaris, va oferir una visió profunda sobre com el propòsit corporatiu pot ser un motor clau per a la innovació i el creixement empresarial en un mercat competitiu.

Durant la reunió, els participants van tindre l'oportunitat d'explorar estratègies valuoses per a transformar el potencial innovador de les seues empreses. La sessió, dirigida pel consultor en innovació Senén Porcar, va abordar temes crucials com la identificació del propòsit corporatiu i el seu impacte en la creació d'una identitat corporativa diferenciada. Els assistents van aprendre a descobrir noves oportunitats de negoci i a aplicar estratègies organitzatives que enfortixen i destaquen a les empreses en un entorn desafiador.

El programa de l'esdeveniment va incloure una presentació detallada sobre com el propòsit corporatiu pot impulsar el creixement i la competitivitat i es van abordar temes com les característiques del propòsit corporatiu, les seues diferències amb el propòsit de marca, i les estratègies per a canviar d'una mentalitat d'escassetat a una d'abundància. També es va discutir la importància de la identitat corporativa i es van proporcionar exemples inspiradors de propòsit corporatiu en acció.

Els participants es van beneficiar d'una evolució en la seua mentalitat cap a una visió oberta i innovadora, van entendre els avantatges de definir i abraçar un propòsit corporatiu, i van redefinir les seues estratègies empresarials per a generar un impacte positiu i atraure a nous clients.

A més, per l'assistència a este esdeveniment, els participants podran gaudir de 60 minuts de consultoria gratuïta per a analitzar com pot afectar l'estratègia d'orientació a propòsit en els seus sectors empresarials a càrrec del ponent Senén Porcar.

Programa Pime Innova

Este seminari web va ser part del Programa Pime Innova, cofinançat pel Fons Europeu de Desenrotllament Regional (FEDER) i la Diputació de Castelló. El programa oferix a pimes i autònoms ferramentes, activitats i ajudes per a donar suport als seus processos d'innovació a través de la Cambra de Comerç de Castelló.


Últimes notícies

25/09/2024

Cambra Castelló mostra el seu suport al moviment #QuieroCorredor

Mª Dolores Guillamón, participa en la trobada de València per a exigir la culminació de les obres


23/09/2024

Cambra i Saúl Brand renoven la Carrera de les Empreses Cambra de Comerç Castelló per a 2025

L'esdeveniment, que reunirà el teixit empresarial de la província, se celebrarà l'11 de maig de 2025 amb novetats en el seu format


20/09/2024

Enactio, present en la IV Trobada Nacional de Clubs Cambra a Sevilla

El Club de Negocis de la Cambra de Comerç de Castelló han creat noves aliances durant l'esdeveniment