Loading…
News

#TODOSPROTEGIDOS

22/04/2020

Compartir

La gradual tornada a l'activitat econòmica, s'ha de fer amb les màximes garanties de seguretat per a tots els ciutadans, raó per la qual la utilització d'equips de protecció individual serà d'obligat compliment, no només a curt, sinó també a mig termini.

La Cambra de Comerç de Castelló, ha estat des del primer moment d'aquesta crisi provocada pel COVID19 a la banda de les empreses de la província. L'interès de tots està en que cap empresa tingue problemes per tornar a l'activitat per la falta d'elements adequats de protecció. La producció d'aquests equipaments estava fins ara deslocalitzada fora d'Espanya pràcticament en la seva totalitat. Una circumstància que haurà de canviar en el futur per proporcionar l'aprovisionament d'aquests elements de protecció per al conjunt de la ciutadania i molt particularment per als treballadors i treballadores.

Per aquestes raons, el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, a través de la Secretaria General d'Indústria i Pime, i la Cambra de Comerç d'Espanya, posem en marxa el portal informatiu todosprotegidos.camara.es que reflectirà l'oferta i demanda de elements i equips de protecció (mascaretes, guants, protectors visuals, bates i solucions hidroalcohòliques) a tot Espanya.

Gràcies a aquesta plataforma, les empreses fabricants i / o distribuïdores podran informar dels productes que ofereixen, així com de la seua capacitat de producció i / o distribució i els terminis de lliurament estimats. Per la seua banda, les empreses demandants d'aquests elements de protecció podran informar de les seves necessitats en cada moment.

A través d'un mapa interactiu, s'oferirà informació agregada del nombre d'oferents i demandants en cadascuna de les províncies i ciutats autònomes.

Les empreses podran accedir així mateix a tota la informació publicada per la Secretaria General d'Indústria i Pime relacionada amb les especificacions tècniques requerides per a la fabricació d'elements i equips de protecció personal.


Últimes notícies

03/07/2024

Cámara Castellón acoge un encuentro empresarial con Nuria Montes

Durante la reunión, los empresarios de la provincia pudieron expresar sus inquietudes a la consellera


01/07/2024

Cámara Castellón amplía el plazo de presentación de candidaturas para sus premios

Los interesados en presentarse a los galardones tendrán hasta el 8 de septiembre de 2024


28/06/2024

Cámara Castellón culmina la 29ª edición del Máster en Dirección Profesional de RRHH

Los graduados han contado con un destacado claustro de profesores con una amplia experiencia en este ámbito