Loading…
News

Cambra Castelló i la UCV llancen la tercera edició del Programa ‘Construint el Llegat’

18/09/2024

Compartir

El pròxim 17 d'octubre donarà principi la tercera edició del Programa d'Empresa Familiar: Construint el Llegat, una iniciativa desenrotllada per la Universitat Catòlica de València (UCV) i en la qual col·labora la Cambra de Comerç de Castelló.

Este programa està dirigit a les empreses familiars de la província de Castelló i té com a objectiu proporcionar coneixements clau per a millorar la seua gestió i assegurar la continuïtat del llegat familiar.

En edicions anteriors, més de 40 participants de diferents empreses familiars han confiat en este programa, beneficiant-se de les millors pràctiques, ferramentes i exemples reals que els han permés afrontar amb èxit els desafiaments únics d'esta mena d'organitzacions.

Un programa adaptat als reptes de les empreses familiars

El programa aborda de manera integral els reptes que enfronten este tipus d'empreses, oferint una visió 360é que inclou aspectes de negoci, gestió legal, patrimonial, i el maneig de les relacions familiars. Els participants aprendran d'experts docents i professionals convidats de reconegut prestigi, els qui proporcionaran una formació pràctica basada en "best practices" del govern corporatiu.

En esta tercera edició, el programa ‘Construint el Llegat’ s'ha consolidat com un referent per a les empreses familiars de la província, amb un enfocament que s'adapta a les necessitats i desafiaments propis d'esta mena d'organitzacions. L'objectiu és assegurar que les empreses familiars perduren i continuen el seu èxit al llarg de generacions.

Les places són limitades i s'atorgaran per rigorós orde d'inscripció. A més, els alumnes de la Universitat Catòlica de València i els membres de IVEFA (Institut Valencià per a l'Estudi de l'Empresa Familiar) i Enactio (Club de Negocis de la Cambra de Comerç de Castelló) comptaran amb condicions especials.

Inscripcions obertes

Les empreses interessades poden inscriure's a través de la Cambra de Comerç de Castelló o la Universitat Catòlica de València. Per a més informació o consultes, poden contactar amb la responsable del programa en la UCV, María Beltrán a través del telèfon 96 363 74 12 o maria.beltra@ucv.es.

A més, el pròxim 2 d'octubre, a les 09.00 h, la directora del programa María Beltrán, revelarà totes les claus sobre este programa en un desdejuni empresarial que tindrà lloc en la Cambra de Comerç de Castelló.

Sobre la Cambra de Comerç de Castelló i la Universitat Catòlica de València

La Cambra de Comerç de Castelló és una institució compromesa amb el suport i desenrotllament del teixit empresarial de la província, brindant formació, assessorament i recursos per a la millora competitiva de les empreses.

Per part seua, la Universitat Catòlica de València es caracteritza per la seua sòlida trajectòria acadèmica i el seu enfocament pràctic en la formació de professionals, impulsant iniciatives que fomenten el creixement i la innovació en sectors estratègics.


Últimes notícies

25/09/2024

Cambra Castelló mostra el seu suport al moviment #QuieroCorredor

Mª Dolores Guillamón, participa en la trobada de València per a exigir la culminació de les obres


23/09/2024

Cambra i Saúl Brand renoven la Carrera de les Empreses Cambra de Comerç Castelló per a 2025

L'esdeveniment, que reunirà el teixit empresarial de la província, se celebrarà l'11 de maig de 2025 amb novetats en el seu format


20/09/2024

Enactio, present en la IV Trobada Nacional de Clubs Cambra a Sevilla

El Club de Negocis de la Cambra de Comerç de Castelló han creat noves aliances durant l'esdeveniment