Loading…
News

Cambra i Saúl Brand renoven la Carrera de les Empreses Cambra de Comerç Castelló per a 2025

23/09/2024

Compartir

Castelló, 23 de setembre de 2024.-El Secretari General de la Cambra de Comerç de Castelló, Jesús Ramos, ha firmat hui la renovació del patrocini de la Carrera de les Empreses Cambra de Comerç Castelló, al costat d'Andrés Vera i Saúl Viciano, representants de Saúl Brand. Este acord reforça la col·laboració entre totes dues entitats per a l'organització de la tercera edició de la carrera, que tindrà lloc el pròxim 11 de maig de 2025.

La Carrera de les Empreses s'ha consolidat com un esdeveniment clau per al teixit empresarial de la província, atraient en les seues anteriors edicions a més de 140 empreses i 2.500 corredors. L'èxit obtingut ha motivat a la Cambra de Comerç de Castelló a continuar apostant per este projecte pioner a la província, organitzat per una empresa local.

La tercera Carrera de les Empreses Cambra de Comerç Castelló promet ser una jornada inoblidable, on la companyonia, el treball en equip, el benestar laboral i el bon ambient seran els principals protagonistes. A més, els organitzadors han anunciat que esta edició inclourà diverses novetats que es donaran a conéixer pròximament.

Una fita important per a la carrera va ser l'obtenció del segell d'Esdeveniment Esportiu Sostenible atorgat pel Comité Olímpic Espanyol en l'edició anterior, la qual cosa la va convertir en el primer esdeveniment esportiu de la província de Castelló a rebre esta distinció.

La Cambra de Comerç de Castelló reafirma així el seu compromís amb la promoció de la salut, el benestar laboral i la sostenibilitat dins de l'àmbit empresarial, a través d'iniciatives com esta que reforcen l'esperit de comunitat entre les empreses de la regió.


Últimes notícies

25/09/2024

Cambra Castelló mostra el seu suport al moviment #QuieroCorredor

Mª Dolores Guillamón, participa en la trobada de València per a exigir la culminació de les obres


20/09/2024

Enactio, present en la IV Trobada Nacional de Clubs Cambra a Sevilla

El Club de Negocis de la Cambra de Comerç de Castelló han creat noves aliances durant l'esdeveniment


18/09/2024

HackIA guardonat amb el Premi Cambra a la Innovació Digital 2023

Fustecma obté l'accèssit per la seua revolucionària digitalització dels showrooms ceràmics