Loading…
News

Cambra Castelló mostra el seu suport al moviment #QuieroCorredor

25/09/2024

Compartir

El moviment #QuieroCorredor durà a terme el pròxim 28 de novembre el 8é Acte Empresarial pel Corredor Mediterrani al Palau de Congressos de Catalunya (Barcelona) i, previ a la seua celebració, ha preparat una sèrie de trobades amb l'objectiu de reclamar la finalització de les obres del Corredor Mediterrani.

La presidenta de la Cambra de Comerç de Castelló, Mª Dolores Guillamón, ha participat en el primer d'ells s'ha celebrat a València i ha reunit personalitats del món empresarial i institucional de la Comunitat Valenciana per a donar visibilitat a la importància esta infraestructura tan important per al nostre país.

El lloc triat pel moviment ha sigut el pont de l'Avinguda Fernando Abril Martorell, des del qual s'albiren les obres del Canal d'Accés. La localització ha sigut triada per ser l'avantsala de l'anhelat Túnel Passant, imprescindible perquè l'estació València Nord deixe de ser fons de sac i semàfor d'Europa.

Cal recordar que un dels punts crítics del Corredor Mediterrani en la Comunitat són les obres de l'accés sud al port de Castelló.

Vicente Boluda, president d'AVE, ha agraït a la societat civil i empresarial de la Comunitat Valenciana i als mitjans de comunicació que han estat hui reivindicant la importància de la infraestructura, ja que, en les seues paraules, “la seua presència #ací és un suport més al moviment #QuieroCorredor”.


Últimes notícies

23/09/2024

Cambra i Saúl Brand renoven la Carrera de les Empreses Cambra de Comerç Castelló per a 2025

L'esdeveniment, que reunirà el teixit empresarial de la província, se celebrarà l'11 de maig de 2025 amb novetats en el seu format


20/09/2024

Enactio, present en la IV Trobada Nacional de Clubs Cambra a Sevilla

El Club de Negocis de la Cambra de Comerç de Castelló han creat noves aliances durant l'esdeveniment


18/09/2024

HackIA guardonat amb el Premi Cambra a la Innovació Digital 2023

Fustecma obté l'accèssit per la seua revolucionària digitalització dels showrooms ceràmics