Loading…
News

Cambra Castelló forma a 19 empreses amb el seu Programa de Consolidació Empresarial

26/07/2024

Compartir

El Programa de Consolidació Empresarial de la Cambra de Comerç de Castelló, que compta amb el suport de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, ha arribat a la seua fi amb la notable participació de 19 empreses de la comarca de l'Alt Palància. Este innovador programa, desenvolupat amb l'objectiu de fomentar el creixement i la consolidació de les empreses locals, ha oferit formació en àrees crucials com la gestió empresarial, màrqueting, internacionalització i innovació.

Les classes presencials s'han dut a terme en la Federació Empresarial Comarcal de l'Alt Palància a Segorbe, on les empreses participants han pogut beneficiar-se d'un entorn d'aprenentatge col·laboratiu i de qualitat. Entre els objectius específics del programa destaca, millorar la visió global de la gestió empresarial, proporcionant a les empreses una perspectiva integral de les seues operacions, ajudant-les a identificar oportunitats i desafiaments des d'una perspectiva estratègica.

A més, els participants han pogut millorar o, si és el cas, elaborar el Pla Estratègic de l'Empresa. Per a això, els formadors han assistit a les empreses en la creació o millora dels seus plans estratègics, assegurant que estiguen alineats amb els seus objectius a llarg termini i les condicions del mercat.

També han treballat la seua capacitat de gestió i la seua rendibilitat, posant a la disposició de les empreses ferramentes i coneixements per a optimitzar la gestió diària i millorar la rendibilitat a través de pràctiques empresarials eficients. Tot això centrat en potenciar la innovació i la modernització de les empreses, fomentant així l'adopció de tecnologies i processos innovadors que permeten a les empreses modernitzar les seues operacions i mantindre's competitives en un mercat global en constant canvi.

Les empreses participants han valorat positivament l'impacte del programa, destacant la millora en la seua capacitat per a gestionar els seus negocis de manera més eficaç i rendible. A més, la iniciativa ha fomentat un entorn de col·laboració i aprenentatge conjunt, permetent a les empreses compartir experiències i bones pràctiques.

Noves oportunitats de formació

Per a aquells interessats a continuar desenvolupant les seues capacitats empresarials, estan obertes les inscripcions per als pròxims Programes de Consolidació Empresarial. Estes noves edicions es realitzaran al setembre en dos ubicacions:

- Cambra de Comerç de Castelló. Del 16 de setembre al 30 d'octubre

- Viver d'Empreses de Vila-real. Del 24 de setembre al 7 de novembre.

Estes noves sessions brindaran una oportunitat inavaluable perquè més empreses de la regió es beneficien de la formació especialitzada i el suport estratègic necessaris per a la seua consolidació i creixement.

L'èxit del Programa de Consolidació Empresarial en l'Alt Palància no sols reflectix el compromís de les empreses locals amb la millora contínua i la innovació, sinó també la importància de comptar amb suports i recursos adequats per al seu desenvolupament sostenible.


Últimes notícies

24/07/2024

Dos comerços castellonencs destaquen com a E-líders en el VII Retail future

Aromes de Morella i Giogia Atelier han sigut reconegudes per la seua estratègia d'innovació en el context digital actual


22/07/2024

La Cambra de Comerç de Castelló posa el focus a Turquia com hub de negocis internacionals

Castelló i Turquia estrenyeran llaços comercials amb una missió virtual al novembre


17/07/2024

Cambra Castelló informa les pimes sobre els canvis en la tarifa PVPC

Este seminari web, finançat per l'IVACE+i, ha ajudat les empreses a entendre l'impacte dels canvis en les seues factures elèctriques