Loading…
News

La Cambra de Comerç de Castelló concedix els Premis al Turisme 2023

12/09/2024

Compartir

Castelló, 13 de setembre 2024.- El jurat dels Premis al Turisme de la Cambra de Comerç de Castelló ha resolt concedir este guardó anual al Club Nàutic d'Orpesa en la categoria d'Innovació i a Calpa Gastro S.L en reconeixement a la seua Trajectòria i també una menció especial a Reggae Quiosquets S.L. Estos guardons compten amb el patrocini de Banc Sabadell.

El Premi Turisme 2023, en la categoria Innovació, ha recaigut en el Club Nàutic d'Orpesa. Esta associació esportiva creada l'any 1982 va nàixer amb l'objectiu de promoure la creació d'unes instal·lacions nàutiques en la zona centre nord de la costa de Castelló. Temps després, en 1992 es va inaugurar el Port Esportiu que amb gran esforç ha treballat en el creixement i la promoció d'activitats nàutiques.

Fa quatre anys es va emprendre un interessant projecte de construcció i instal·lació en el port de dos vaixells escola amb espai per a pernoctació per a 28 #xiquet i que es comercialitza com l'experiència turística Surf de vela ràpid Siga: Vacacions Flotants.

El programa Surf de vela ràpid Siga és un producte pioner, únic en el seu gènere en el qual gaudir de desenes d'activitats diferents dins i fora del Club Nàutic.

Cal destacar que el Club Nàutic compta amb diferents distincions tant en qualitat com en sostenibilitat entre les quals destaquen, *SICTED i la S de Sostenibilitat. Diferents Premis com a Premi *Creaturisme en la categoria d'Innovació o el Premi *Turiscope 2024 al Compromís Turístic.

D'altra banda, *Calpa *Gastro S.L ha sigut triat Premi Turisme 2023 en la categoria Trajectòria. Este negoci, va començar la seua marxa amb un altre format més informal en 1973, fins que una gran reforma i l'entusiasme de la següent generació, formada pel matrimoni d'Ángela Ribes i Miguel *Barrera va fer que arribaren pel cap alt alt.

En 2013 van aconseguir una estrela *Michelín que conserven actualment i també dos sols de la guia Repsol, a part de múltiples reconeixements i això ha ajudat a posicionar este restaurant com a referent i al seu xef Miguel *Barrera com el millor ambaixador de la gastronomia nacional.

Menció especial

A més d'estos premis, el jurat ha decidit atorgar enguany una Menció especial a Reggae Quiosquets S.L, una empresa que en 2016 comença un recorregut, que seguix hui dia, de col·laboració amb la Fundació Síndrome de *Down Castelló, per a fomentar i apostar per a la inclusió laboral de persones amb discapacitat Intel·lectual.

*Solè *Rototom Reggae *Beach, organitza, participa i patrocina una infinitat d'activitats per a la recaptació de fons, des de travessies solidàries per a la investigació de l'ELA, neteges de platges, fins a donatius a Acció contra la Fam; patrocina Clubs esportius…

En 2023 obté la Certificació de Sostenibilitat Turística, sent el segon Quiosquet d'Espanya a obtindre tal certificació i la distinció en *SICTED, compromís amb la Qualitat Turística.

En 2024, obri el seu segon establiment: *Solè *City en el cor de Castelló, per a millorar les condicions laborals de la seua plantilla, i oferir un treball més digne i de llarga duració.


Últimes notícies

25/09/2024

Cambra Castelló mostra el seu suport al moviment #QuieroCorredor

Mª Dolores Guillamón, participa en la trobada de València per a exigir la culminació de les obres


23/09/2024

Cambra i Saúl Brand renoven la Carrera de les Empreses Cambra de Comerç Castelló per a 2025

L'esdeveniment, que reunirà el teixit empresarial de la província, se celebrarà l'11 de maig de 2025 amb novetats en el seu format


20/09/2024

Enactio, present en la IV Trobada Nacional de Clubs Cambra a Sevilla

El Club de Negocis de la Cambra de Comerç de Castelló han creat noves aliances durant l'esdeveniment