Loading…
News

HackIA guardonat amb el Premi Cambra a la Innovació Digital 2023

18/09/2024

Compartir

Castelló, 19 de setembre de 2024.- L'empresa HackIA ha sigut reconeguda amb el Premi Cambra a la Innovació Digital 2023, distintiu que atorga la Cambra de Comerç de Castelló és el seu desig d'estimular l'avanç i l'evolució de la tecnologia, així com premiar les iniciatives en l'àmbit de la transformació digital de les organitzacions castellonenques.

Esta entitat, destaca per la seua capacitat per a millorar la productivitat i eficiència dels fluxos de treball a través de l'automatització i la implementació de ferramentes d'intel·ligència artificial (IA). Amb un enfocament centrat en oferir solucions innovadores i personalitzades, HackIA ha demostrat la seua habilitat per a satisfer les necessitats específiques dels seus clients, combinant la innovació tècnica amb una aplicació pràctica que maximitza el potencial de la IA en diverses indústries.

*HackIA també es distingix pel seu enfocament integral cap a la transformació empresarial mitjançant servicis de consultoria, formació en *IA, automatització de tasques i desenrotllament de solucions No-Code, la qual cosa ha sigut clau per a l'optimització de processos en els seus clients. A més, l'empresa ha generat un impacte positiu en l'àmbit local a través de la creació d'ocupació i la formació d'empleats en entitats públiques i privades.

En conjunt, HackIA s'ha consolidat com a líder en la transformació digital, gràcies al seu enfocament personalitzat, el seu compromís amb la sostenibilitat i la seua capacitat per a oferir resultats tangibles. Esta combinació d'excel·lència, innovació i responsabilitat social ha sigut crucial per a rebre este reconeixement.

Accèssit per a Fustecma

El jurat, va acordar també per unanimitat atorgar a Fusteria Tècnica Matas (Fustecma) un accèssit en el Premi Innovació Digital pel seu projecte de digitalització d'espais comercials dedicats a la venda de taulells, utilitzant un programari especialitzat en la digitalització de museus, que ha sigut adaptat per al seu ús en showrooms ceràmics.

L'impacte d'esta iniciativa ha sigut significatiu, transformant les sales d'exposicions de taulells en experiències multisensorials per als clients. Una característica clau és la capacitat de digitalitzar tant la informació del catàleg com les preferències de l'usuari, alhora que es capturen els atributs físics de l'espai.

Entre els mèrits addicionals d'esta solució destaca que és un sistema integral, portable, escalable i obert, capaç de connectar-se amb diversos sistemes externs, com la il·luminació, el confort ambiental i la gestió de la informació (PIM, ERP, CRM, etc.).

A més, la solució garantix al client una percepció òptima i inspiradora de la ceràmica, permetent visualitzar productes de gran format a escala real i aprofitar al màxim la infraestructura de l'espai. Les característiques principals de la ferramenta inclouen la creació d'experiències multisensorials, la seua utilitat com a ferramenta comercial, una interfície personalitzada i la integració amb sistemes CRM i ERP.


Últimes notícies

25/09/2024

Cambra Castelló mostra el seu suport al moviment #QuieroCorredor

Mª Dolores Guillamón, participa en la trobada de València per a exigir la culminació de les obres


23/09/2024

Cambra i Saúl Brand renoven la Carrera de les Empreses Cambra de Comerç Castelló per a 2025

L'esdeveniment, que reunirà el teixit empresarial de la província, se celebrarà l'11 de maig de 2025 amb novetats en el seu format


20/09/2024

Enactio, present en la IV Trobada Nacional de Clubs Cambra a Sevilla

El Club de Negocis de la Cambra de Comerç de Castelló han creat noves aliances durant l'esdeveniment