Loading…
News

La Cambra de Comerç obri les inscripcions per al PCE 2024 a Vila-real

11/09/2024

Compartir

La Cambra de Comerç de Castelló ha anunciat la nova edició del Programa de Consolidació Empresarial (PCE 2024), que es durà a terme en el Viver d'Empreses de Vila-real, situat al carrer Monestir de Poblet, 24. Este programa, subvencionat per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, està dirigit principalment a propietaris, gerents i responsables d'àrea de pimes i microempreses, busca impulsar el creixement i la modernització de les empreses locals.

Esta formació, es durà a terme entre el 24 de setembre i 7 de novembre, i la participació és gratuïta. Les sessions es desenrotllaran els dimarts i dijous de 17.30 a 20.30 hores, combinant trobades grupals de sis hores amb sessions d'acompanyament personalitzades d'1.5 hores per a cada participant, la qual cosa permetrà una major adaptació a les necessitats individuals.

L'objectiu del PCE 2024 se centrarà en millorar la visió global de la gestió empresarial, desenrotllar o revisar els plans estratègics de les empreses participants, i fomentar la capacitat de gestió i rendibilitat. A més, es posarà l'accent en la innovació i la modernització, amb un enfocament especial en àrees clau com a màrqueting, digitalització, sostenibilitat, i finances.

Metodologia innovadora

El programa utilitza una metodologia combinada que inclou sessions conjuntes i personalitzades, la qual cosa facilita l'intercanvi d'experiències entre els participants i l'adaptació a les necessitats específiques de cada empresa.

Per a més informació i inscripcions al Programa de Consolidació Empresarial visita la pàgina web de la Cambra de Comerç de Castelló.


Últimes notícies

30/08/2024

Últims dies per a la presentació de candidatures als Premis Cambra 2023

El termini de presentació de candidatures finalitza el pròxim 8 de setembre


28/08/2024

La Cambra de Comerç i el CEEI impulsen la innovació i el desenrotllament econòmic a Castelló

Els màxims representants de les institucions s'han reunit hui amb l'objectiu de generar un entorn empresarial més dinàmic i competitiu


26/08/2024

Converteix-te en un emprenedor exitós amb la masterclass del Programa Impulsa StartUp

La classe magistral estarà a càrrec del Salva Ferri, docent i tutor d'este programa dirigit a emprenedors