Loading…
News

Converteix-te en un emprenedor exitós amb la masterclass del Programa Impulsa StartUp

26/08/2024

Compartir

Si alguna vegada has somiat amb convertir una idea de negoci en una startup d'èxit, ara és el moment perfecte per a fer-lo realitat. La Cambra de Comerç de Castelló, a través del Programa Impulsa StartUp realitzarà el pròxim 4 de setembre de 10.00 a 12.00 hores, una masterclass dirigida a emprenedors que desitgen transformar les seues idees en projectes empresarials sostenibles i exitosos.

En esta exclusiva classe magistral, els assistents descobriran una àmplia gamma d'oportunitats dissenyades per a convertir els seus conceptes en realitats comercials. La sessió estarà enfocada a proporcionar ferramentes pràctiques, estratègies efectives i el suport essencial que tot emprenedor necessita per a fer els seus primers passos amb confiança i seguretat.

Esta classe magistral estarà a càrrec de Salva Ferri, un referent en el món de l'emprenedoria i la innovació. Ferri és co-fundador de We Tangible i Director de Desenrotllament Estratègic i Innovació en MioBio Healthy Food. 

Durant la sessió, els assistents tindran l'oportunitat de conéixer de primera mà el Programa Impulsa Startup, un programa especialment dissenyat per a fer costat a emprenedors en cada etapa del desenrotllament del seu negoci, brindant-los assessorament expert, accés a recursos clau i una xarxa de contactes inavaluable.

Cal destacar que el Programa Impulsa StartUp està cofinançat pel Fons Social Europeu Plus (FSE+) en el marc del Programa d'Educació i Formació, Ocupació i Economia Social (2021-2027). Este suport reforça el compromís amb el desenrotllament de noves empreses i la creació d'oportunitats laborals sostenibles.

L'objectiu d'Impulsa StartUp és ajudar els emprenedors a donar forma a les seues idees i guiar-los a través del desafiador però emocionant camí cap a l'èxit empresarial. A més, es tracta d'una plataforma integral que oferix el suport necessari perquè les startups puguen prosperar en un entorn competitiu.

La masterclass del 4 de setembre és una oportunitat única per a aprendre d'experts en el camp, connectar amb altres emprenedors i començar el viatge cap a la construcció d'una empresa exitosa. La inscripció és gratuïta i pot realitzar-se a través del següent enllaç: https://www.camaracastellon.com/es/formacion/cursos/jor01_24


Últimes notícies

11/09/2024

La Cambra de Comerç obri les inscripcions per al PCE 2024 a Vila-real

Esta formació, dirigida a pimes i microempreses, es durà a terme del 24 de setembre al 7 de novembre


30/08/2024

Últims dies per a la presentació de candidatures als Premis Cambra 2023

El termini de presentació de candidatures finalitza el pròxim 8 de setembre


28/08/2024

La Cambra de Comerç i el CEEI impulsen la innovació i el desenrotllament econòmic a Castelló

Els màxims representants de les institucions s'han reunit hui amb l'objectiu de generar un entorn empresarial més dinàmic i competitiu