Loading…
News

Oberta la inscripció per als cursos d'estiu

17/06/2018

Compartir

Els cursos programats, per la Cambra de Comerç de Castelló per a este estiu, tenen com a objectiu atendre les demandes dels usuaris en les àrees de direcció i gestió, recursos humans, financera i jurídica, màrqueting i vendes, comerç exterior, logística i transport, qualitat, disseny, noves tecnologies, informàtica, idiomes, i aeronáutica,  destacant en esta última un nou curs de Piloto de Dron.

Quant a l'Escola d'Idiomes de la Cambra, cal recordar que ja s'han començat les proves de nivell per als cursos intensius d'anglés "Listen & Speak"; dirigits a majors de 16 anys. D'altra banda, l'examen OXFORD TEST OF ENGLISH; -OTE-  (únic examen, 100 % interactiu i adaptatiu) tindrà lloc en la Cambra el próximo 20 de juny i el termini d'inscripció finalitza el 19 de juny.

Les persones interessades, poden ampliar informació i inscriure's en la direcció web:  www.camaracastellon.com/es/forma"


Últimes notícies

01/07/2024

Cámara Castellón amplía el plazo de presentación de candidaturas para sus premios

Los interesados en presentarse a los galardones tendrán hasta el 8 de septiembre de 2024


28/06/2024

Cámara Castellón culmina la 29ª edición del Máster en Dirección Profesional de RRHH

Los graduados han contado con un destacado claustro de profesores con una amplia experiencia en este ámbito


26/06/2024

Castellón debate la suma óptima de las tecnologías renovables más eficientes para la industria

El II Congreso de Energía organizado por Cámara Castellón aglutina a los expertos líderes del sector energético del mercado nacional