Loading…
News

Dos comerços castellonencs destaquen com a E-líders en el VII Retail future

24/07/2024

Compartir

La sèptima edició de RETAIL future, obrirà les seues portes per a debatre i analitzar les últimes tendències en la digitalització del xicotet comerç i l'artesania que reconeix als negocis de la Comunitat Valenciana que han demostrat ser pioners en innovació i digitalització dins del sector retail.

En esta ocasió, han sigut dos empreses castellonenques les que destaquen com a E-líders per la seua diferenciació en l'estratègia d'innovació en el context digital actual, incorporant elements transformadors en el seu negoci i creant models responsables i sostenibles.

Aromes de Morella, una botiga de sabons artesanals, veles, aromes i ambientació ha aconseguit combinar la tradició amb la modernitat. Oferix una experiència sensorial única a la seua botiga física de Morella i a través de la seua plataforma en línia, permetent als clients gaudir dels seus productes des de qualsevol part d'Espanya. La seua atenció al client es veu reforçada per una newsletter que destaca tant la tradició de les essències com els beneficis de la tecnologia.

Giogia Atelier, amb més d'una dècada d'experiència, i seu a Borriol produïx bijuteria contemporània de vidre i porcellana. Gràcies a les xarxes socials i a la seua botiga en línia, este negoci artesà compartix l'autenticitat i qualitat dels seus productes únics amb una audiència més àmplia.

Un esdeveniment organitzat per l'Oficina PATECO

Organitzat per l'Oficina PATECO – Comerç i Territori del Consell de Cambres Oficials de Comerç, Indústria, Servicis i Navegació de la Comunitat Valenciana, juntament amb la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat Valenciana, RETAIL future s'ha consolidat com un esdeveniment essencial des del seu inici en 2018. A més, ha servit com a plataforma per a l'aprenentatge, intercanvi d'experiències i exposició de tendències, proporcionant recursos tant teòrics com pràctics per a abordar la transformació necessària en la societat i entre els consumidors actuals.


Últimes notícies

26/07/2024

Cambra Castelló forma a 19 empreses amb el seu Programa de Consolidació Empresarial

Ja estan obertes les inscripcions de la nova edició d'estes formacions a Castelló i Vila-real


22/07/2024

La Cambra de Comerç de Castelló posa el focus a Turquia com hub de negocis internacionals

Castelló i Turquia estrenyeran llaços comercials amb una missió virtual al novembre


17/07/2024

Cambra Castelló informa les pimes sobre els canvis en la tarifa PVPC

Este seminari web, finançat per l'IVACE+i, ha ajudat les empreses a entendre l'impacte dels canvis en les seues factures elèctriques