Loading…
News

La 1a Cursa de les Empreses Cambra de Comerç de Castelló dóna el tret de sortida

15/12/2022

Compartir

Castelló acollirà la 1a Cursa de les Empreses Cambra de Comerç de Castelló, el proper diumenge 7 de maig de 2023. La presentació d'aquest esdeveniment s'ha celebrat a la seu de la Cambra de Comerç de Castelló, com a patrocinador principal de la cursa, i ha comptat amb la participació de l´atleta Jesús España com un dels ambaixadors de l´esdeveniment.

L'acte ha començat a mig dia, on s'ha donat a conèixer la iniciativa que uneix esport i feina. Ha tingut la paraula, en un primer moment, la presidenta de la Cambra de Comerç, María Dolores Guillamón, que ha agraït que es pensés en la institució per impulsar un esdeveniment de tal calibre. La presidenta, acompanyada del secretari general de la Cambra, Jesús Ramos, seguidament, ha donat pas a Andrés Vera i Saul Viciano de l'empresa castellonenca Saul Brand, els impulsors de la carrera.

Tant Vera com Viciano han explicat com ha nascut el projecte, gran part per una motivació personal. Dos grans emprenedors i amants de l'esport han ajuntat els dos pilars de la vida i l'han traslladat a un projecte únic a Castelló. A més, la 1a Cursa de les Empreses de Castelló comptarà amb dos ambaixadors excepcionals, els atletes olímpics Jesús España i José Manuel Abascal. Només cal veure el seu ampli historial esportiu per apreciar la celebritat de l'atletisme que estan disposats a impulsar aquest repte per a les empreses.

Andrés Vera, al seu torn, ha presentat la pàgina web on des de ja està oberta la inscripció per participar a la prova, que començarà i acabarà a la Cambra de Comerç, tant la prova de 5km com la de 10km. Amb aquestes dues distàncies, Vera ha remarcat la importància que sigui un esdeveniment on gaudir amb els companys d'un projecte que té com a objectiu fomentar els hàbits de salut, el benestar i l'orgull de pertinença a les empreses que representaran. També ha agraït als patrocinadors i col·laboradors, tant la seva implicació com la seva presència a l'acte.

Per part seva, Saul Viciano, ha destacat que aquest projecte és més que un esdeveniment esportiu, remarcant que és un projecte de responsabilitat social corporativa, que uneix el foment de la salut i el benestar entre el teixit empresarial de Castelló, la sostenibilitat de l'esdeveniment i la solidaritat ja que un euro de cada inscripció es destinarà al Telèfon de l'Esperança a través del projecte Solidariza Tu Energía.

La presentació ha acabat amb unes paraules de Jesús España agraint que es comptés amb ell en el projecte i animant les persones que formen part del teixit empresarial de la província de Castelló que corrin a inscriure's. Sense cap dubte, el proper diumenge 7 de maig serà un dia ple d'esport i vitalitat a Castelló i, és clar, un dia per al record per ser la primera vegada que se celebra la Cursa de les Empreses de Castelló.


Últimes notícies

01/07/2024

Cámara Castellón amplía el plazo de presentación de candidaturas para sus premios

Los interesados en presentarse a los galardones tendrán hasta el 8 de septiembre de 2024


28/06/2024

Cámara Castellón culmina la 29ª edición del Máster en Dirección Profesional de RRHH

Los graduados han contado con un destacado claustro de profesores con una amplia experiencia en este ámbito


26/06/2024

Castellón debate la suma óptima de las tecnologías renovables más eficientes para la industria

El II Congreso de Energía organizado por Cámara Castellón aglutina a los expertos líderes del sector energético del mercado nacional