Loading…
News

La Cambra de Comerç i l'Ajuntament de Castelló estrenyen els seus vincles comercials amb el Japó

19/02/2020

Compartir

La Cambra de Comerç i l'Ajuntament de Castelló estrenyen els seus vincles comercials amb el Japó

Castelló 19/02/2020.- La Cambra de Comerç de Castelló ha rebut aquest matí la visita del gerent de l'empresa Kimura Co, Ltd., el Sr. Yasuyuki Kimura, dedicada a la importació de productes d'alimentació espanyols. A la reunió han assistit el director gerent de Cambra Castelló, Javier Valls, i el responsable d'internacionalització, Joaquín Andrés. Per part de l'Ajuntament de Castelló, ha participat la regidora de Turisme, Festes i Ermites, Pilar Escuder. La reunió ha contacte també amb la presència d'Alfonso Bazaga de l'empresa Dvino, el partner espanyol del Sr. Kimura.  
Aquesta visita, s'emmarca en la col·laboració entre la ciutat de Castelló i la ciutat japonesa de Ube, que va fructificar l'any passat en l'agermanament entre les dues ciutats. Al setembre una delegació de l'ajuntament de Ube ja va visitar la Cambra de Castelló per a presentar productes japonesos de cara a la seua exportació i van mostrar el seu interés per importar alguns productes de Castelló, com a oli d'oliva, vi i mel.


Fruit d'aqueixa visita, l'empresa Kimura Co, Ltd. ha sigut designada per l'Ajuntament de Ube per a la gestió de la importació de productes de Castelló. En la reunió de hui ha reiterat el seu interés pels productes esmentats, amb una agenda de visites a diverses empreses durant la seua estada a la província, així com per altres productes agroalimentaris de la zona. Així mateix ha manifestat la seua intenció d'introduir en el mercat espanyol alguns productes japonesos, com a te verd i farines d'arròs sense gluten, per la qual cosa ha sol·licitat el suport de la Cambra de Comerç en la localització de potencials compradors.


L'empresari japonés ha valorat molt positivament les diferents actuacions que han desenvolupat conjuntament les autoritats de Castelló i Ube per a donar a conéixer els respectius productes locals. S'ha compromés a entaular converses amb les autoritats locals de Ube per a, en col·laboració amb l'Ajuntament de Castelló, continuar apostant per l'organització de futurs esdeveniments de promoció.


Últimes notícies

03/07/2024

Cámara Castellón acoge un encuentro empresarial con Nuria Montes

Durante la reunión, los empresarios de la provincia pudieron expresar sus inquietudes a la consellera


01/07/2024

Cámara Castellón amplía el plazo de presentación de candidaturas para sus premios

Los interesados en presentarse a los galardones tendrán hasta el 8 de septiembre de 2024


28/06/2024

Cámara Castellón culmina la 29ª edición del Máster en Dirección Profesional de RRHH

Los graduados han contado con un destacado claustro de profesores con una amplia experiencia en este ámbito