Loading…
News

La Cambra beca a 20 joves amb el Pla de Mobilitat -PICE- 2019

18/12/2019

Compartir


Castelló 17/12/2019.- Al llarg de l'any 2019, la Cambra de Comerç de Castelló ha becat a 20 joves per a la realització d'estades de pràctiques per la Unió Europea gràcies al Pla de Mobilitat (PICE) concedint ajudes econòmiques de fins a 2.500€.  


Els joves que han decidit fer el salt enguany tenen un perfil professional d'allò més variat amb formació en Dret, Belles arts, Administració i Finances, Turisme, Màrqueting, Comerç, Comunicació Audiovisual, Biotecnologia, Enginyeria en Disseny industrial, Arquitectura i Biotecnologia.


Tots ells han pogut créixer professionalment en empreses internacionals localitzades a Regne Unit, Itàlia, Alemanya, Països Baixos, Bèlgica, Dinamarca, Portugal, Eslovènia i Irlanda realitzant estades d'entre 3 a 6 mesos de duració.


El Pla de Mobilitat és un programa dirigit a joves entre 18 i 29 anys beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil i cofinançat pel Fons Social Europeu. Per als participants, ha suposat una millora del seu currículum professional aportant una experiència internacional, així com el desenvolupament de les seues habilitats socials en relacionar-se amb gent d'altres cultures, sense oblidar l'oportunitat d'ampliar la seua xarxa de contactes.


Últimes notícies

03/07/2024

Cámara Castellón acoge un encuentro empresarial con Nuria Montes

Durante la reunión, los empresarios de la provincia pudieron expresar sus inquietudes a la consellera


01/07/2024

Cámara Castellón amplía el plazo de presentación de candidaturas para sus premios

Los interesados en presentarse a los galardones tendrán hasta el 8 de septiembre de 2024


28/06/2024

Cámara Castellón culmina la 29ª edición del Máster en Dirección Profesional de RRHH

Los graduados han contado con un destacado claustro de profesores con una amplia experiencia en este ámbito