Loading…
News

La Diputació co-labora amb la Cambra de Comerç per consolidar 'La Ruta del Vi'

18/07/2018

Compartir

La Diputació de Castelló impulsarà la consolidació del projecte de la Cambra de Comerç 'La Ruta del Vi' com a recurs turístic de l'interior d'acord al seu compromís amb generar nous recursos i més dinamització a favor de les zones menys poblades de la província i amb menys recursos a través de la seva campanya #Repoblem.
Així ho ha explicat el vicepresident de la Diputació i diputat de Turisme, Andrés Martínez, qui ha assenyalat que “com a aliats que som del progrés de la província i de la generació de noves oportunitats econòmiques i laborals, estrenyem llaços amb la Càmera per consolidar aquesta interessant ruta que posa en valor el patrimoni enològic  de la província a favor que els nostres pobles tinguin més activitat i millor futur”.
En aquest sentit, el Govern Provincial a través del Patronat Provincial de Turisme, ha aprovat un conveni de col·laboració dotat amb 35.000 euros per impulsar aquesta iniciativa de la Cambra de comerç a favor dels municipis, el turisme i les empreses relacionades amb la producció del vi.
La Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Castelló desenvolupa   la “Ruta del Vi de Castelló”. Per a l'any 2018 ha engegat un Pla de Màrqueting en el qual es defineixen les principals actuacions a desenvolupar per promocionar i recolzar la comercialització del producte enoturístico “Ruta del Vi de Castelló” dins d'un marc de qualitat, sostenibilitat turística i contribució al desenvolupament econòmic de la zona.


Últimes notícies

01/07/2024

Cámara Castellón amplía el plazo de presentación de candidaturas para sus premios

Los interesados en presentarse a los galardones tendrán hasta el 8 de septiembre de 2024


28/06/2024

Cámara Castellón culmina la 29ª edición del Máster en Dirección Profesional de RRHH

Los graduados han contado con un destacado claustro de profesores con una amplia experiencia en este ámbito


26/06/2024

Castellón debate la suma óptima de las tecnologías renovables más eficientes para la industria

El II Congreso de Energía organizado por Cámara Castellón aglutina a los expertos líderes del sector energético del mercado nacional