Loading…
News

Alta Distinció de la Província a la Cambra de Comerç

07/02/2019

Compartir

   

Castelló 07/02/2019.-  La Diputació de Castelló concedirà l'Alta Distinció de la Província a la Cambra de Comerç per la seua contribució econòmica i social a la província durant les seues 118 anys de trajectòria al costat del sector empresarial, en el seu compromís amb el desenvolupament i progrés de Castelló. 


El president de la Diputació també ha posat l'accent principalment que "donarem el merescut reconeixement dels castellonencs a aquestes persones i institucions, però també aprendrem amb l'exemple i cimentarem amb aquests valors una província de futur i d'oportunitats, més orgullosa de la seua gent i de les seues 135 identitats”.


"La cinquena Alta Distinció de la Diputació de Castelló recau en una corporació líder en el seu àmbit d'actuació, una corporació que representa a més de 43.000 empreses de totes les grandàries i sectors. En els seus 118 anys de trajectòria ha exercit amb èxit les seues comeses de fomentar la creació, consolidació i desenvolupament de les empreses, contribuint en al desenvolupament de la nostra província”.


Cal tindre en compte que a més de ser font d'informació i assessorament de les empreses durant tota la seua trajectòria des de 1901, la modernització de la corporació a les noves necessitats de l'empresariat, la seua aposta per la promoció de la gestió del coneixement, la innovació i les noves tecnologies són factors que sumen encara més valor al seu reconeixement.


“L'Alta Distinció reconeix aquesta trajectòria al costat de l'empresariat i del progrés, però també reconeix els valors que desprén liderant l'esperit inconformista i emprenedor de la nostra gent. Un coratge i un inconformisme que ens permet obrir-nos al món i liderar sectors que hui juguen un paper fonamental per a la nostra terra. Així, l'Alta Distinció reconeix tots aquests valors i mèrits acumulats des del seu naixement i en el seu nom a la seua presidenta, una dona exemple de valentia, de lluita i talent com és Lola *Guillamón. Una dona que s'ha hagut d'obrir pas en un món de corbates però a la qual mai li ha tremolat el pols. La Cambra de Comerç de *Castelllón, ha sigut, és i serà artífex del progrés econòmic d'aquesta terra”, ha indicat el president.

 


Últimes notícies

03/07/2024

Cámara Castellón acoge un encuentro empresarial con Nuria Montes

Durante la reunión, los empresarios de la provincia pudieron expresar sus inquietudes a la consellera


01/07/2024

Cámara Castellón amplía el plazo de presentación de candidaturas para sus premios

Los interesados en presentarse a los galardones tendrán hasta el 8 de septiembre de 2024


28/06/2024

Cámara Castellón culmina la 29ª edición del Máster en Dirección Profesional de RRHH

Los graduados han contado con un destacado claustro de profesores con una amplia experiencia en este ámbito