Loading…
News

Banc Sabadell i Cambra Castelló signen un conveni de col·laboració

10/03/2020

Compartir

 
Castelló 10 març 2020.- La presidenta de la Cambra de Comerç de Castelló, Mª. Dolores Guillamón, i el director general adjunt del Banc Sabadell, Jaime Matas, han signat aquest matí un conveni de col·laboració amb l'objectiu de posar a la disposició de les empreses, autònoms i comerços, membres del Club Cambra, productes i serveis bancaris, que els permeten la incorporació de noves tecnologies, el finançament de circulant en qualsevol de les seues modalitats, així com el finançament a mitjà i llarg termini de noves inversions.
 
Així mateix, totes dues entitats treballaren conjuntament, realitzant activitats formatives relacionades amb el finançament.
 
Així mateix, en el marc d'aquest conveni, el Banc Sabadell patrocinarà el lliurament dels Premis de la Cambra de Castelló, guardons més longeus de la província en el seu àmbit i que entrega anualment la Corporació com a reconeixement a les empreses que han vingut destacant en tres àmbits diferents: la internacionalització, el turisme o la qualitat social.
 
La presidenta de la Cambra, ha agraït al Banc de Sabadell, la signatura d'aquest conveni, que sens dubte redundarà en benefici de les empreses, que són el motor de la nostra economia.
 
D'altra banda Jaime Matas, ha insistit que “aquest tipus d'acords ens permeten reforçar la nostra vinculació amb el sector empresarial de Castelló, clau per al desenvolupament del nostre territori”.


Últimes notícies

03/07/2024

Cámara Castellón acoge un encuentro empresarial con Nuria Montes

Durante la reunión, los empresarios de la provincia pudieron expresar sus inquietudes a la consellera


01/07/2024

Cámara Castellón amplía el plazo de presentación de candidaturas para sus premios

Los interesados en presentarse a los galardones tendrán hasta el 8 de septiembre de 2024


28/06/2024

Cámara Castellón culmina la 29ª edición del Máster en Dirección Profesional de RRHH

Los graduados han contado con un destacado claustro de profesores con una amplia experiencia en este ámbito