Loading…
News

La Cambra informa sobre les oportunitats de negoci a la Xina

05/02/2021

Compartir

La Cambra de Comerç de Castelló i CaixaBank organitzen, per al pròxim 26 de febrer, una jornada que té com a objectiu acostar al teixit empresarial les grans oportunitats de negoci que ofereix la Xina.


Castelló 04/02/2021.- La Cambra de Comerç de Castelló i CaixaBank han organitzat per al pròxim 26 de febrer a les 09.00 h. un webinar de caràcter gratuït, en el qual s'abordaran les principals característiques del mercat xinés, la seua situació actual, les oportunitats import/export que presenta el país per a les empreses de la província de Castelló, així com el comerç transfronterer amb la Xina a través de Marketplace.

En els pròxims anys, es preveu que la Xina es convertisca en la primera potència econòmica mundial, desbancant als EUA de la seua posició. En 2020, contràriament a la contracció que han experimentat la majoria de països amb motiu de la pandèmia mundial, el seu PIB ha va créixer un 2,3% i l'FMI estima que ho farà en una taxa del 8,2% a la fi de 2021. L'economia productiva del país continua evolucionant des d'una fabricació de baix cost i mà d'obra intensiva cap a una producció de valor afegit de base tecnològica.

La seua gran grandària, la creixent riquesa, els canvis demogràfics, la transformació econòmica i la creixent classe mitjana de la Xina ofereixen múltiples oportunitats de negoci. Cal destacar que, en l'actualitat, l'e-commerce B2C a la Xina representa més del 50% de l'e-commerce a nivell mundial i s'espera que cresca entorn d'un 80% en els pròxims 4 anys.


Les persones interessades poden inscriure's a través del següent enllaç: https://www.camaracastellon.com/es/jornadas/jornadas/w21307


Últimes notícies

03/07/2024

Cámara Castellón acoge un encuentro empresarial con Nuria Montes

Durante la reunión, los empresarios de la provincia pudieron expresar sus inquietudes a la consellera


01/07/2024

Cámara Castellón amplía el plazo de presentación de candidaturas para sus premios

Los interesados en presentarse a los galardones tendrán hasta el 8 de septiembre de 2024


28/06/2024

Cámara Castellón culmina la 29ª edición del Máster en Dirección Profesional de RRHH

Los graduados han contado con un destacado claustro de profesores con una amplia experiencia en este ámbito