Loading…
News

CaixaBank i Cambra de Castelló signen un conveni de col·laboració

10/12/2019

Compartir

Castelló, 10 de desembre de 2019

La presidenta de la Cambra de Comerç de Castelló, Mª. Dolores Guillamón, i el director territorial de CaixaBank en la Comunitat Valenciana, Xicu Costa, han signat hui un acord de col·laboració mitjançant el qual l'entitat financera ofereix a les empreses membres de la Cambra línies de finançament, així com l'organització d'accions conjuntes dirigides a totes les empreses castellonenques.


El conveni entre Cambra Castelló i CaixaBank té com a objectiu facilitar el finançament a les empreses castellonenques, apostar per la creació de noves companyies i la formació, fer costat a la petita i mitjana empresa i impulsar la internacionalització, ajudant a iniciar-se als quals no exporten i consolidar-se als quals ja mantenen relacions amb l'exterior. Per a això, es desenvoluparan activitats com les trobades empresarials amb ambaixadors i cònsols, les jornades oportunitat-país, missions inverses i trobades de cooperació, jornades tècniques i un cicle de conferències per a directius, entre altres.


La iniciativa pretén amb això promoure l'activitat econòmica i empresarial i fomentar la internacionalització, la competitivitat i la formació mitjançant productes i serveis de suport a les empreses, autònoms i emprenedors.

Durant la signatura de l'acord, Xicu Costa ha subratllat el paper de l'entitat financera en els últims anys en l'impuls del segment de banca d'empreses. “Per a millorar la competitivitat de l'economia espanyola i accedir a nous mercats nacionals i internacionals, és imprescindible que les empreses puguen obtindre el finançament adequat. CaixaBank assumeix el compromís d'atendre aquesta necessitat i el fa oferint els màxims estàndards de qualitat de servei”, ha afirmat el director territorial de CaixaBank en la Comunitat Valenciana.

Per part seua, Mª. Dolores Guillamón ha agraït a CaixaBank la signatura d'aquest nou acord que “ajuda al petit i mitjà empresari castellonenc a accedir a finançament, una de les majors barreres amb les quals s'enfronten les pimes cada dia”. A més, la presidenta de la Cambra de Castelló ha subratllat que amb aquest acord es busca donar suport a les necessitats d'inversió de les empreses, impulsar la internacionalització, facilitar el finançament i desenvolupar projectes innovadors.

CaixaBank, el banc que trien les empreses


CaixaBank es consolida com una entitat de referència per a les empreses amb un model especialitzat que compta amb un xarxa formada per 125 centres CaixaBank Empreses repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles en els quals treballen 1.188 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l'assessorament d'empreses.

Així mateix, CaixaBank és una de les entitats líders a oferir assessorament per al comerç exterior a les empreses espanyoles, amb solucions financeres que faciliten les exportacions i importacions dels clients. CaixaBank està present en 127 països a través de sucursals operatives, oficines de representació, corresponsalies i participacions bancàries que, juntament amb els gestors especialitzats que treballen en les oficines d'Espanya, ofereixen el millor assessorament per a les operacions de les empreses a l'estranger. L'entitat ofereix servei tant a les pimes i microempreses que estan iniciant les seues activitats exportadores com les grans corporacions i grups empresarials que afronten projectes internacionals més complexos.


Últimes notícies

03/07/2024

Cámara Castellón acoge un encuentro empresarial con Nuria Montes

Durante la reunión, los empresarios de la provincia pudieron expresar sus inquietudes a la consellera


01/07/2024

Cámara Castellón amplía el plazo de presentación de candidaturas para sus premios

Los interesados en presentarse a los galardones tendrán hasta el 8 de septiembre de 2024


28/06/2024

Cámara Castellón culmina la 29ª edición del Máster en Dirección Profesional de RRHH

Los graduados han contado con un destacado claustro de profesores con una amplia experiencia en este ámbito