LA CAMBRA AL DIA: Noticies

La Cambra de Comerç organitza a Vinaròs la fira d'ocupació GOJOBDAY! amb la participació de Raúl Resino, estrella Michelin (12/09/2017)

La Cambra de Comerç organitza a Vinaròs la fira d'ocupació GOJOBDAY! amb la participació de Raúl Resino, estrella Michelin

El centre Vinalab acollirà el 21 de setembre la primera jornada d'ocupació per a joves Gojobday! amb la participació del xef Raúl Resino, Santi Gimeno de Cuatroochenta i l'especialista en inserció sociolaboral Víctor Miralles.

Castelló 12/09 / 2017.- Un complet programa per aprendre de l'experiència de casos d'èxit i d'experts en inserció laboral de joves, amb la possibilitat de fer networking amb empreses. Així han presentat aquest matí Javier Valls, secretari adjunt en Funcions de la Cambra de Comerç de Castelló i Maria Cano, Regidora d'Ocupació de l'Ajuntament de Vinaròs, la primera edició de Gojobday !, fira d'ocupació per a joves que acollirà el Centre de Coneixement Vinalab el dijous 21 de setembre, organitzada per la Cambra de Comerç i la col·laboració de l'Ajuntament de Vinaròs. La jornada està cofinançada pel Fons Social Europeu, emmarcat dins el Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil 2014-2020 (POEJ).

Entre els participants en el primer Gojobday! de Vinaròs destaca la presència de Raúl Resino, prestigiós xef madrileny el restaurant a Benicarló compta amb una Estrella Michelin. Sota el títol "De fregaplats a Estrella Michelin. La formació com a clau de l'èxit professional ", Resino exposarà l'evolució dels 24 anys de trajectòria professional, passant de treballar en restaurants modestos a formar part dels equips de Martín Berasategui, Racó de Can Fabes, Celler de Can Roca o el Suzaku de Tòquio.

El panell d'experts de la jornada, que arrencarà a les 9:00 a Vinalab, també compta amb la presència de Santi Gimeno, soci director de Cuatroochenta, qui parlarà de la transformació d'un negoci tradicional al comerç en línia, prenent com a exemple gimenopiquer. com, empresa familiar dedicada a la venda de materials de construcció i sanejament. Finalment, Víctor Miralles, treballador social especialista en inserció sociolaboral de joves, oferirà una xerrada motivacional per accedir al mercat laboral.

La jornada conclourà amb una taula rodona-networking que, sota el títol "Què perfils es busquen, capacitats i actituds valorades", posarà en contacte els joves participants amb les empreses Restaurant Raúl Resino, Olis Cuquello, Agro ITEAF i Dodici Mitjana.

Més informació i inscripcions a: www.gojobday.es

  

Desitge rebre les notes que emiteix el Departament de Comunicació de la Cambra de Comerç de Castellócontactar con camara castellon

 

Tornar


© Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Castelló
2017 - Reservats tots els drets
Avda. Germans Bou, 79 - 12003 Castelló
Telf: 964 35 65 00 - Fax: 964 35 65 10
Email: info@camaracastellon.com