LA CAMBRA AL DIA: Noticies

La Cambra de Comerç oferta 130 cursos per al tram final d'aquest any (10/08/2017)

La Cambra de Comerç oferta 130 cursos per al tram final d'aquest any

La Cambra de Comerç de Castelló prepara la tornada de les vacances amb un extens programa formatiu compost per 130 cursos, tant presencials com online, que tenen en l'ocupació, l'impuls de la competitivitat empresarial o la implantació de noves oportunitats com a principals senyes d'identitat .

Aquesta àmplia oferta formativa, programada per la Cambra de Castelló per a l'últim quadrimestre d'aquest any, té com a objectiu atendre les demandes dels usuaris en les àrees de direcció i gestió, recursos humans, financera i jurídica, màrqueting i vendes, comerç exterior, logística i transport, qualitat i medi ambient, disseny, noves tecnologies, informàtica, idiomes, marítim-portuari i aeronàutica, que entre altres facetes afavoreixen l'activitat empresarial i les oportunitats laborals dels professionals.

 Les persones interessades a participar o informar-se de tota l'oferta formativa ho poden fer a través d'www.camaracastellon.com/formacion-y-empleo/formacion/

ARRANQUEN ELS CURSOS D'IDIOMES

D'altra banda, la Cambra de Comerç reprèn a l'octubre l'activitat de la seva escola d'idiomes "For Work Language Centre", un centre que s'ha convertit en referència provincial tant per la qualitat de l'equip docent, com per l'alta participació d'alumnes.

L'escola, ja ha obert el termini de matrícula per als cursos anuals d'anglès de 120 hores de durada, així com la inscripció a les proves de nivell, necessàries per als nous alumnes, excepte els que ja disposin d'una titulació de Cambridge English Language Assessment , per tal d'adequar i avaluar els ensenyaments que s'imparteixen a les necessitats reals dels usuaris. Aquestes proves estan previstes que es realitzin els dies 21, 25 i 28 de setembre i 2 d'octubre.

Per a més informació poden accedir a través de www.camaraidiomas.es/curso-ingles-anual-120-horas/

  

Desitge rebre les notes que emiteix el Departament de Comunicació de la Cambra de Comerç de Castellócontactar con camara castellon

 

Tornar


© Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Castelló
2017 - Reservats tots els drets
Avda. Germans Bou, 79 - 12003 Castelló
Telf: 964 35 65 00 - Fax: 964 35 65 10
Email: info@camaracastellon.com