LA CAMBRA AL DIA: Noticies

La Cambra de Castelló eleva a 4.950 euros la subvenció per contractar joves del Programa PICE (21/07/2017)

 La Cambra de Castelló eleva a 4.950 euros la subvenció per contractar joves del Programa PICE

Castelló 21/07 / 2017.- La Cambra de Comerç de Castelló ha obert la Convocatòria d'ajuts a empreses de la província que contractin joves que participin en el Pla de Capacitació del Programa Integral de qualificació i Ocupació (PICE), programa cofinançat per Fons Social Europeu per a joves beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
L'import de la subvenció per cada contracte realitzat serà de 4.950 € i el termini de presentació finalitza el 29 de desembre de 2017 o fins a esgotar la disponibilitat pressupostària. Els contractes hauran de tenir una durada mínima de sis mesos i ser a temps complet en qualsevol de les seves modalitats: indefinit, temporal, en pràctiques o per a la formació i l'aprenentatge.
El Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) de la Cambra de Comerç de Castelló és un dels instruments que articulen a Espanya el Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil 2014-2020 del Fons Social Europeu per a donar suport a la reducció de la taxa d'atur entre els joves de 16 a 29 anys, millorant la seva qualificació i ocupabilitat i promovent l'autoocupació.
Amb l'objectiu, a més, de fomentar l'autoocupació, es mantenen les ajudes de 1.800 € a emprenedors per a joves que participin en el Pla de Capacitació del Programa integral de qualificació i Ocupació (PICE) que posin en marxa una nova activitat empresarial o professional.
Des que la Cambra de Castelló inici el Programa, 512 joves han aconseguit ocupació a través del PICE; 17 joves emprenedors han iniciat la seva activitat empresarial o professional i 212 empreses s'han adherit.

Les persones interessades poden ampliar informació a:
 http://www.camaracastellon.com/formacion-y-empleo/pice/

  

Desitge rebre les notes que emiteix el Departament de Comunicació de la Cambra de Comerç de Castellócontactar con camara castellon

 

Tornar


© Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Castelló
2017 - Reservats tots els drets
Avda. Germans Bou, 79 - 12003 Castelló
Telf: 964 35 65 00 - Fax: 964 35 65 10
Email: info@camaracastellon.com