En què podem ajudar-te?

CATÀLEG DE SERVEIS COMPLET DE LA CAMBRA DE CASTELLÓ CATALOGO DE SERVICIOS DE LA CAMARA DE CASTELLON

¿Qué es la Cámara de Comercio?Què és la Cambra de Comerç?

La Cambra de Comerç de Castelló té com a finalitat la representació, promoció i defensa dels interessos generals del teixit empresarial, així com la prestació de serveis a les empreses de la província de Castelló.

En què podem ajudar-te? Si vols ser empresari

T'oferim informació i assessorament perquè el procés d'obrir la teua empresa et resulte més senzill.

En què podem ajudar-te? Si eres empresari

La Cambra te facilita aquella informació que t'ajuda a conéixer el teu entorn, la teua competència i les teues possibilitats de creixement així com informació sobre ajudes i subvencions.

... en Internacionalització

L'àrea de Comerç Exterior es preocupa per desenvolupar iniciatives encaminades a potenciar i consolidar el teixit exportador de la província de Castelló, millorant la competitivitat internacional de les empreses castellonenques i refermant la seua presència en mercats exteriors.

...en Formació i Ocupació

L'àrea de Formació i Ocupació es marca com a principal objectiu dotar a les empreses dels millors professionals. Per a això, posem a la seua disposició una sèrie de serveis que s'inicien seleccionant els candidats més idonis per a cada lloc de treball, preocupant-nos també per assessorar i, si és el cas, gestionar les ajudes per contractació.

... en Estudis Econòmics

L'àrea d'Estudis realitza de forma periòdica enquestes sobre l'economia provincial i els seus principals sectors i analitza les seues variables socioeconòmiques més rellevants. Això li permet dur a terme estudis sobre la cojuntura econòmica castellonenca i disposar d'informació sempre actualitzada sobre l'evolució de l'economia en general i de les principals activitats.

... en Desenvolupament empresarial i Suport al comerç

L'àrea de Desenvolupament Empresarial du a terme activitats que ajuden als nostres empresaris a afrontar amb èxit els reptes d'un mercat cada volta més complex i exigent. També facilitem a les empreses la seua incorporació a les noves tecnologies.

... en Creació d'empreses

A través del servei PROP Emprenedors, que es constitueix com a centre de suport integral a l'emprenedor, fem més fàcil el procés per a la creació d'una empresa ofrerint, des d'un únic lloc, totes les ferramentes per a posar en marxa un negoci aconseguint que els tràmits es realitzen de forma més àgil, estalviant temps i esforç.

catalogo servicios... en Altres serveis

La Cambra de Castelló li ofereix altres serveis com són: lloguer de salons multimedia, cort d'arbitratge, Biblioteca, serveis informàtics i de Noves tecnologies...

La camara mas cercaLa Cambra més prop

Els professionals que formen part de la Cambra resoldran els teus dubtes en la seu, situada en l'edifici de l'avinguda Germans Bou, 79 de Castelló, així com en les diferents antenes o punts d'atenció que Cambra té distribuïts en diferents municipis de la província i en els seus vivers.

catalogo serviciosNo has trobat el que busques?

Posa't en contacte amb nosaltres i tractarem de donar resposta a la teua sol·licitud en el menor temps possible. CONTACTAR

Si vols mantindre't informat:

  • Butlletí setmanal online
  • www.camaracastellon.com
  • Revista bimestral "La Cámara Informa" versió en paper i online

 

Contactar

Cambra de Comerç de Castelló
info@camaracastellon.com
Telf. 964 35 65 00 - Fax. 964 35 65 10


© Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Castelló
2017 - Reservats tots els drets
Avda. Germans Bou, 79 - 12003 Castelló
Telf: 964 35 65 00 - Fax: 964 35 65 10
Email: info@camaracastellon.com