Internacionalització: Servicio de orientación internacional

Globalroute- orientacion a la internacionalizacion y exportar

GLOBALROUTE és un nou Servei d'Orientació Internacional, el principal objectiu del qual és ajudar a les empreses a veure el panorama complet, a orientar-se i a saber seleccionar els instruments de suport que tenen a la seua disposició per a extraure el màxim profit d'ells.

En definitiva, es tracta d'oferir a les empreses serveis de valor afegit adaptats a la seua situació personal, comptant amb una tutela i contacte permanent dels tècnics de Cambra amb les empreses, així com el seguiment del desenvolupament de les diferents actuacions.

Com els moments pels quals passa l'empresa en el seu camí cap a la internacionalització són diversos, GLOBALROUTE s'aplica a tres rutes principals: Ruta d'Iniciació, Ruta d'Expansió i Ruta de Consolidació.

 

Globalroute - servicio de orientacion para exportar e importar

Ruta de inicio a la exportación e internacionalización

Ruta d'iniciació

Obertura d'un primer mercat exterior i aprenentatge amb les primeres exportacions. L'objectiu és sensibilitzar i ajudar a lés empreses a iniciar-se en l'exportació.

Ruta de expansión a la exportación e internacionalización

Ruta d'expansió

Ampliació a altres mercats a més de l'inicial o a nous clients a més d'aquells amb què va realitzar les seues primeres exportacions. L'objectiu és ajudar a les empreses en la seua expansió internacional a través de la revisió de les seues estratègies d'internacionalització.

Ruta de consolidación a la exportación e internacionalización

Ruta de consolidació

El millor pla per a enfortir les teues posicions en els mercats internacionals. L'objectiu és ajudar a les empreses a consolidar el posicionament en els seus mercats.

 

Contactar

Chimo Andrés / Sonia Gual
sgual@camaracastellon.com
964 35 65 00

 

 


© Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Castelló
2017 - Reservats tots els drets
Avda. Germans Bou, 79 - 12003 Castelló
Telf: 964 35 65 00 - Fax: 964 35 65 10
Email: info@camaracastellon.com