Desenvolupament empresarial

transporte8ª Edició Guardó Accord a la Qualitat Social de l'Empresa

  • El seu objectiu és lluitar contra totes les formes de discriminació i desigualtat que es produixen al mercat de treball, mitjançant la identificació i reconeixement públic de les bones pràctiques empresarials que faciliten l'accés a l'ocupació i/o el desenvolupament laboral de col•lectius formats per dones, persones amb discapacitat, immigrants, minories ètniques, majors de 45 anys i altres persones en risc d'exclusió social. Vore bases

transporteFerramenta gratuïta d'Autoevaluació en matèria de Responsabilitat Social

  • La Cambra de Comerç de Castelló, en col•laboració amb Ogayar Consulting, presenta una eina gratuïta d'autoavaluació amb metodologia on-line que serveix a les empreses per introduir-se de forma senzilla en matèria de Responsabilitat Social.
  • El sistema d'avaluació CSR ajuda, d'una banda, a identificar i prioritzar els grups d'interès i per una altra, a avaluar les pràctiques de gestió en govern corporatiu, social, econòmic i mediambiental, mostrant les nostres àrees de millora i permetent a les empreses definir els seus propis indicadors de seguiment en matèria de Responsabilitat Social per poder comprovar l'eficàcia de les accions implantades.
  • Formato pdf Descarregar Guia RSC i manual d'ús de l'eina d'autoavaluació
  • El foment de la RSE (Responsabilitat Social Empresarial) entre les empreses de la nostra província, és un dels objectius de la Cambra de Comerç i per això portem anys treballant en aquest sentit, apostant per un creixement econòmic, social i mediambiental sostingut que permeta a les nostres empreses l'enfortiment dels seus sistemes de gestió, i al mateix temps les porte a crear una identitat pròpia i diferenciadora.
  • Ara, en col•laboració amb Ogayar Consulting, volem introduir mecanismes que ens ajuden a integrar la RSE en les empreses, sobretot en la pime, gestionant-la no només atenent al benefici, sinó tractant de conèixer quins són els grups d'interès, la retenció del nostre capital intel•lectual, la recerca de la innovació i la millora d'aspectes estratègics que ens ajuden a traçar un perfil més ampli de l'empresari responsable.
  • Des de la Cambra de Comerç volem afegir valor, potenciar iniciatives, actuant com a plataforma de sensibilització en RSE dins del teixit empresarial castellonenc.
  • Enllaç d'accés a l'aplicació: (s'iniciarà un procés de descàrrega des dels servidors d'Ogayar. Aquest procés és automàtic i tan sols haurà de seguir les instruccions de la pantalla. El temps normal de descàrrega és d'uns tres (3) minuts, però pot variar segons les condicions de la xarxa) :

http://app.ogayarconsulting.es:8081/rsonline/app?arg=CCC

 

 

Contactar

Dpto. Responsabilidad Social
bdiaz@camaracastellon.com
964 35 65 00


© Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Castelló
2017 - Reservats tots els drets
Avda. Germans Bou, 79 - 12003 Castelló
Telf: 964 35 65 00 - Fax: 964 35 65 10
Email: info@camaracastellon.com