Creació d'empreses

Noticies destacades

Tramites y asesoramiento de creacion de empresasProp emprenedors

PROP EMPRENEDORS, es configura com un centre de suport integral a l'emprenedor en la creació de la seua empresa i el seguiment i assessorament empresarial en els primers anys de vida de la nova empresa. Presta un servei d'informació personalitzada a l'emprenedor previ a la creació de l'empresa, en el que s'informa i assessora.

Tramites para creacion de empresasCrear una empresa

Un dels principals objectius de la Cambra és impulsar el foment i promoció de l'activitat industrial, de construcció , turística, de serveis, etc., a través de la informació, assessoria, formació i assistència tècnica. Intentem que ninguna idea empresarial es quede sense desenvolupar per falta de suport, ajudant l'emprenedor a la consolidació del seu projecte viable.

Viver d'empresesViver d'empreses

El Viver d'Empreses és una estructura d'acollida temporal pensada per a ubicar a empreses en els seus primers passos en el mercat, acompanyar-les i prestar-los determinats serveis adaptats a les necessitats de cada projecte empresarial i es facilite el desenvolupament germinal d'iniciatives d'interés per a la demarcació cameral.

Contactar

Departament Prop Emprenedors
prop@camaracastellon.com
964 35 65 00

 


© Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Castelló
2017 - Reservats tots els drets
Avda. Germans Bou, 79 - 12003 Castelló
Telf: 964 35 65 00 - Fax: 964 35 65 10
Email: info@camaracastellon.com