¿Què és la Cambra?

edificio camara castellon

La nostra missió

La Cambra de Comerç de Castelló és una corporació de dret públic, l'estructura i funcionament de la qual són democràtics. Es configura legalment com a òrgan consultiu i de col·laboració amb les Administracions Públiques. Té com a finalitat la representació, promoció i defensa dels interessos generals del teixit empresarial, així com la prestació de serveis a les empreses de la província de Castelló.

La nostra visió

Organització de referència a través de l'excel·lència en la qualitat dels seus serveis, la proximitat a les empreses, el prestigi institucional i la seua capacitat d'anticipar-se a les necessitats dels seus grups d'interés.

recepcion camara castellon

Els nostres valors

  • COMPROMÍS

La Cambra de Comercç de Castelló va nàixer el 1901. Participa activament en el desenvolupament econòmic local, provincial i autonòmic; i fomenta la creació, consolidació i desenvolupament de les empreses.

  • PROXIMITAT

Estenem els nostres serveis a tots els empresaris de la província a través dels punts d'informació i assessorament ubicats a diferents localitats (vore Delegacions de la Cambra de Castelló)

  • INNOVACIÓ, MODERNITAT

Apostem decididament per la promoció de la gestió del coneixement, la innovació, les noves tecnologies i tot el que supose un avanç  tant en la nostra gestió com en la de les empreses castellonenques. Som una corporació socialment responsable, compromesa en la seua contribució activa i voluntària al millorament social, econòmic i ambiental de la província.

  • LIDERATGE

Som la corporació líder en el nostre àmbit d'actuació, sent la principal font d'informació i assessorament per als empresaris.

  • INTEGRACIÓ

Representem a més de 43.000 empreses castellonenques de qualsevol grandària i sector; i oferim serveis que donen resposta a les seues demandes: formació, assessorament, internacionalització, innovació, estudis econòmics, subvencions, entre molts altres. A més facilitem altres serveis destinats a la societat en general.

 

VEURE EL CATÀLEG DE SERVEIS COMPLET DE LA CAMBRA DE CASTELLÓCATALOGO DE SERVICIOS DE LA CAMARA DE CASTELLON

 

Horari d'atenció al públic:

De dilluns a dijous 9h-14h / 16h-18h - divendres 9h-14h

Imatge de grup

Fotos empleados camara castellon

Contactar

Cambra de Comerç de Castelló
info@camaracastellon.com
Telf: 964 35 65 00 - Fax: 964 35 65 10


© Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Castelló
2017 - Reservats tots els drets
Avda. Germans Bou, 79 - 12003 Castelló
Telf: 964 35 65 00 - Fax: 964 35 65 10
Email: info@camaracastellon.com